Showing 24 Result(s)

Bucuria Vietii – Fii intotdeauna „Constient” – Fii o binecuvantare pentru intreaga lume!

Fii o binecuvantare pentru intreaga lume!

Noi influentam lumea prin gandurile, actiunile si cuvintele noastre. Aceastea sunt daruri venite de la Sinele Sacru dinauntru; folositi-le pentru a-i inalta pe ceilalti.

Esenta mesajului meu e sa ganditi, sa actionati si sa vorbiti intotdeauna astfel incat viata noastra sa fie o binecuvantare pentru intreaga lume. Noi influentam lumea, de fiecare data cand gandim, actionam si vorbim – pe masura ce ne extindem energia prin aceste functiuni.

Trebuie sa ne amintim ca a avea capacitatea de a face aceasta este un dar, iar acest dar vine de la Sinele sacru din interior. Sa onoram acest dar prin folosirea lui in cel mai bun mod posibil. Cand il folosim in mod negativ, el devine ca un blestem care sfarseste prin a atrage durerea si suferinta asupra noastra.

Fii o binecuvantare pentru lume. Foloseste-ti bine darurile pentru a-i inalta pe ceilalti si pentru a crea o lume mai buna. Intotdeauna gandeste pozitiv si constructiv; vorbeste si actioneaza cu respect si iubire fata de ceilalti si asta iti va aduce o enorma bucurie si implinire.

Creeaza armonie in toate relatiile…

Destinul ii aduce pe ceilalti in calea noastra cu un scop. Acorda-ti timp pentru a-ti transforma relatiile in interactiuni pline de sens; conecteaza-te spiritual cu cei pe care ii intalnesti.

As vrea sa subliniez nevoia pe care o avem de a lucra in armonie cu cei pe care viata ni-i scoate in cale. Trebuie sa recunoastem ca destinul ne aduce impreuna pentu un motiv anume.

De cate ori incercam sa ii evitam pe ceilalti sau celalti cauta sa ne evite, fara succes, este mana destinului. Exista ceva in relatia respectiva la care trebuie lucrat de ambele parti. Destinul ne aduce mereu in contact cu oamenii, pana ne perfectionam in arta de a relationa intr-un mod divin. Priveste toate relatiile din viata ta si vezi scopul fiecareia. Priveste indeaproape si vei vedea cum ele reflecta cine esti tu.

Unii oameni sunt atrasi de tine si energetic te simti sublim; altii te irita, pentru ca anumite calitati ale lor iti displac; iar altii sunt neutri pentru tine si nu au un impact asupra ta.
In toti acestia te vezi pe tine insuti.

Ei iti reveleaza acele calitati din tine care au creat aceste relatii.

Lucreaza cu rabdare asupra fiecarei relatii, pentru a o face perfecta. Desprinde lectia pe care o ai de invatat din ea si, acolo unde e nevoie, schimba-ti atitudinea si felul de a vedea lucrurile. Vei vedea cum poti sa transformi relatiile, transformandu-te pe tine.

Fa ca toate interactiunile tale cu oamenii sa fie pline de sens si sa-ti lase un sentiment placut ca ai dat tot ce aveai mai bun.

Felul in care tratezi relatiile arata cat de mult ai avansat pe calea spirituala. Cu cat esti mai constient spiritual, cu atat iti este mai usor sa te raportezi la lumea din jurul tau.

Este minunat cand privesti la ceilalti si vezi adevarata frumusete dincolo de trup si de minte.

Vezi frumusetea suprema a Spiritului dinauntru. Acesta este in noi toti. Straduieste-te sa o vezi si sa o scoti la iveala in toti cei pe care ii intalnesti. Comunicarea in cadrul unei conexiuni spirituale este extrem de puternica.

Cand simti ca aceasta lipseste, cauta din rasputeri sa o declansezi. Rezultatele merita din plin tot efortul.

Este o lume minunata, atunci cand putem vedea si simti cum Spiritul transcende toate diferentele.
Centreaza-te in constiinta divina…!

Suntem fiinte divine. Centreaza-te, in fiecare zi, in iubire, pace si bucurie si nazuieste sa pastrezi aceasta constienta de-a lungul intregii zile.

Va transmit salutari de la Spirit. Fie sa ne unim in energia iubirii si in constiinta Spiritului nostru care este unul. Desi existam in aceasta dimensiune materiala in corpuri fizice, noi suntem Fiinte Spirituale, unite intr-un camp de constiinta. Cu cat putem patrunde mai mult in interior cautandu-ne realitatea, cu atat mai mult ne vom descoperi maretia. Sa cautam sa simtim unitatea care exista deja in noi si intre noi, in campul constiintei divine, sau al Spiritului.

Cand atingem aceasta, simtim sinergia grupului.

As vrea sa ma axez pe mentinerea starii de constiinta divina in tot ceea ce facem. Cand meditam, ne asezam, inchidem ochii si ne ducem in lumea noastra interioara, cautand sa simtim fericirea si libertatea sufletului. Cand apare aceasta experiena, ea este prin ea insasi foarte inaltatoare si capabila sa dea din nou viata. Putem mentine aceasta constiinta in lume, pe masua ce interactionam cu ea? Putem vorbi, putem manca, putem lucra si ne putem juca in aceasta constiina, simtind libertatea Spiritului si energia datatoare de vata a sufletului?

Cat de usor este sa pierzi simtamantul acela fericit, care apare cand suntem centrati in sufletul nostru. O remarca manioasa adresata noua, o schimbare in sanatate, o rasturnare neasteptata in relatie – toate acestea ne pot face sa ne pierdem imediat echilibrul. E posibil ca, in continuare, sa mentinem acest simtamant al meditatiei, chiar si in timpul unor momente grele? Da, este posibil. Acesta ar trebui sa fie scopul nostru – sa ne centram intotdeauna in acea frumoasa stare de constiinta, care este constiinta sufletului nostru.

Ar trebui sa-ti incepi ziua cu practica spirituala.

Acorda-ti cateva minue, ca sa te centrezi in acea stare divina de a fi.

De regula, tendinta ta este sa incepi imediat sa te ingrijorezi in privinta lucrurilor pe care trebuie sa le faci in timpul zilei. Daca ai tendinta sa te trezesti tarziu sa sa fii dezorganizat, atunci incepi ziua grabindndu-te sa te incadrezi in timp si stresandu-te.

Trezeste-te, avand la dispozitie destul timp pentru a sta intr-o meditatie tacut si centreaza-ti mintea in constiinta fericita si binecuvantata a sufletului tau. Foloseste-ti mantra sau rugaciunea, pentru a-ti intari mintea, respiratia ritmica pentru a-ti relaxa trupul si o atitudine iubitoare, pentru a crea armonie in tine – umpland astfel cu energie trupul si mintea. Procedand astfel, aceste simtaminte iubitoare, armonioase si pline de energie vor ramane cu tine intreaga zi.

In timpul zilei, incearca sa pastrezi aceasta atitudine inauntrul tau, pe masura ce iti desfasori activitatile sociale, lucrezi, exesezi, te relaxezi sau te joci.

Fii intotdeauna constient, de-a lungul zilei, de trupul, minea, sentimentele si atitudinile tale. Incearca sa te raportezi la lume intr-un astfel de mod, incat atitudinea frumoasa din timpul meditatiei de dimineata sa ramana cu tine. Recunoaste in toate activitatile tale acea Constiinta Divina in actiune. Astfel ne pastram aceasta stare.

Serviciul tau ar trebui sa fie un loc in care te duci sa muncesti si sa fii in slujba semenilor tai.

Prietenii tai si familia ta ar trebui sa fie priviti drept o companie divina cu care esti binecuvantat.

Adversitatile tale ar trebui sa fie privite ca sanse pentru a-ti descoperi slabiciunile si a le transforma in puteri.

Intreaga zi ar trebui sa fie privita ca un rol dintr-o minunata piesa de teatru despre autodescoperire si activitati pline de bucurie.

La asta se refera viata. Nu este o poveste trista, despre durere, singuratate, dusmani, boala si moarte.

Cand actionam ignorand adevaratul nostru Sine, noi percepem lumea in acest fel.

Haideti sa ne ridicam constiinta din acest intuneric catre sufletul nostru, sa vedem lumna iubirii, fericirii si a libertatii care exista in chiar miezul fiinei noastre.

Suntem Fiinte Divine !

Contemplati asta in fiecare zi si faceti tot posibilul sa fiti astfel!

SURSA: http://www.adanima.org/2008/07/23/sri-vasudeva-fii-o-binecuvantare-pentru-intreaga-lume/

Si totusi, exista!! Eudeoconstiinta detectata si masurata in… laborator!

laugh

Profesorul emerit al Universităţii Standford, William A. Tiller, autor a peste 250 lucrări de fizică, a cercetat un nivel al realităţii fizice ce era nedectabil până acum cu instrumentele convenţionale de măsură. Acesta spune că există două feluri de substanţe:

1. Tipul convenional (tip 1) – nivelul electric / atomic / molecular: substanţele de acest nivel pot fi măsurate cu instrumente tradiţionale. Putem să le măsurăm deoarece sunt încărcate electric.

2. Tip 2, sau nivelul undelor de informaţie magnetică: Tiller explică într-o introducere cu privire la cercetarea sa: ”Acest nou nivel al substanţei, deoarece pare să funcţioneze într-un vid fizic (spaţiul gol dintre particulele electrice fundamentale care crează atomii noştri şi moleculele), este în prezent invizibil pentru noi şi pentru instrumentele noastre de măsurare tradiţionale”.

Conform lui Tiller, cel de-al doilea tip de substanţă are o energie mult mai mare şi este afectat de gândirea umană.

Energia undelor de informaţie magnetică

Tiller a prezentat conceptul undelor de informaţie magnetică într-un interviu acordat pentru documentarul ”What the bleep do we know?” (Cam ce bip ştim noi ? n.r.-). Acesta a comparat energia calculată din întregul Univers cunoscut, cu energia latentă din vidul unui singur atom de hidrogen.

Tiller emite ipoteza şocantă conform căreia energia latentă dintr-un singur atom este de un trilion de ori mai mare decât cea estimată, de tip 1, care ar exista în spaţiul Universului pe care-l cunoaştem.

”Doar acea mică parte de vid este mai grea decât toată masa tuturor planetelor şi stelelor”, spune acesta.

Această comparaţie presupune că universul este, în mare parte, unul plat, teorie cu care astronomii zilelor noastre cochetează deja. Tiller spune că aceste calcule nu sunt 100% precise, dar sunt suficient de precise încât să ne ofere o idee cu privire la cantitatea de energie a celui de-al doilea tip de substanţă din vid, despre care vorbeşte.

Cum se manifestă intenţia umană

Tiller spune că a fost capabil să detecteze această substanţă invizibilă până acum, dar numai când aceasta interacţionează cu substanţele de primul tip – electric, molecule, atomi – ce pot fi măsurate în mod convenţional.

Conştiinţa umană ar facilita, după Tiller, acest gen de interacţiune.

Intenţia proiectată din mintea unei persoane pare să mărească ceea ce el numeşte conductivitatea dintre substanţele de tip 1 şi cele de tip 2.

”Conştiinţa ridică starea termodinamică mai înaltă a energiei (de la nivelul vidului), iar atunci noi putem accesa fizica vidului”, spune Tiller. ”Accesând noua fizică îi putem permite intenţiei să provoace efecte pe care nu ţi le-ai imagina”.

Conştiinţa poate, cumva, afecta sau interacţiona cu o putere mult mai mare decât orice au putut instrumentele convenţionale să măsoare până acum.

Pentru o înţelegere mai bună a cercetărilor efectuate de profesorul Tiller puteţi viziona materialele video în limba engleză ataşate acestui articol.

SURSA

Gregg Braden – The Deepest Truth of Our Existence

New York Times best-selling author Gregg Braden is internationally renowned as a pioneer in bridging science, ancient wisdom, and the real world! Following a successful career as a computer geologist for Phillips Petroleum during the 1970s energy crisis, he worked as a Senior Computer Systems Designer with Martin Marietta Defense Systems during the final years …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.