Showing 43 Result(s)

THRIVE – „Prospera”

Sfarsitul ignorantei este intotdeauna, ADEVARUL. Cunoasterea este vehicolul prin care adevarul este expus luminii, aceasta lumina devenind parghia care sa produca SCHIMBAREA.

Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani numai pentru a crea o specie care va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta! Numele meu este Foster Gamble și am petrecut aproape întreaga viață încercând să aflu ce se întâmplă, cine anume este responsabil pentru această uluitoare agonie și lipsurile de pe această planetă.”
Thrive

Thrive (Prosperă) este un film documentar neconvențional care sustine că prezintă ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră începând cu finanțele și terminând cu oculta mondială care stăpânește lumea.

Este împărțit în trei părți: The code (Codul), The problem (Problema) și Solutions (Soluții).

Sunt prezentate interviuri cu: Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven M. Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, John Robbins, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Paul Hawken, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman și Barbara Marx Hubbard.

Singura adicţie permisă este dragostea

h.m.3Jose Mujica – José Alberto Mujica Cordano (pronunție în spaniolă, conform IPA, xoˈse alˈβeɾto muˈxika koɾˈðano), cunoscut sub numele de El Pepe, este născut la 20 mai 1935. A fost ales Preşedintele Uruguayului, în urma alegerilor prezidenţiale din 2009 și a preluat oficiul prezidențial la 1 martie 2010. Este vegetarian si ateu.

Considerat „cel mai sărac şef de stat din lume” de către revista „The Economist”, a uimit în nenumărate rânduri prin francheţea sa la nivel de discurs, precum şi prin politicile sale sociale.

h.m.1Cu o prezenţă extrem de modestă, Mujica a fost fotografiat odată cum stătea la coadă, la fel ca orice alt cetăţean, pentru a intra într-un cabinet medical.

Fost luptător de guerilla, actualul lider al Uruguayului în vârstă de 79 de ani mai este cunoscut şi pentru faptul că îşi doneaza în prezent aproximativ 90 la sută din salariu către organizaţiile de caritate. Vă prezentăm în continuare câteva dintre cele mai puternice citate ale preşedintelui Jose Mujica:

1. Despre revoluţii

„Am văzut câteva primăveri transformate în ierni teribile. Noi, fiinţele umane, suntem gregare. Nu putem trăi singuri. Viaţa noastră nu este posibilă decât dacă depinde de societate. Una este să răstorni un guvern şi cu totul altceva să încerci să construieşti o societate mai bună, una care are nevoie de organizare, disciplină şi muncă pe termen lung.”

2. Despre legalizarea marijuanei

„Aşa s-a întâmplat îndodeauna atunci când cineva a dorit să facă schimbări. În 1913, când am stablit divorţul un drept pentru femeile din Uruguay, toată lumea spunea că familiile vor dispărea. Nu s-a întâmplat asta. Întodeauna a existat şi va exista o opinie tradiţională şi conservatoare care nu va accepta prea uşor schimbările”.

3. Despre materialism

„În lumea de astăzi, oamenii par că s-au născut doar pentru a consuma. Atunci când se opresc din asta au un sentimnet de frustrare şi devin auto-marginalizaţi”.

4. Despre sărăcia la nivel mondial

În prezent am putea recicla aproape tot. Dacă am fi cu adevărat prudenţi, 7 miliarde de oameni din lume ar putea avea tot ce au nevoie. Politica la nivel mondial ar trebui să fie într-o asemenea manieră. Din păcate, noi gândim în termeni de indivizi şi ţări, ci nu ca specie.

5. Despre avort şi căsătoria între persoane de acelaşi sex

„Am aplicat un principiu foarte simplu. Să recunoaştem faptele. Avortul este vechi de când lumea. Căsătoriile între persoanele de acelaşi sex sunt şi mai vechi. L-am avut pe Iulius Cezar, pe Alexandru cel Mare… Este o realitate obiectivă. Pentru noi, a nu legaliza înseamnă să ne torturăm oamenii inutil”.

6. Despre modestie

„De îndata ce politicienii ajung tot mai sus încep să se simtă regi. Pentru mine, o republică înseamnă că nimeni nu e mai presus decât celălalt. Urăsc locurile fastuoase, covoarele roşii, precum şi oamenii din spatele tău care îţi spun – Da, domnule.”

7. Despre redistribuirea bogăţiei

„Nu este niciun mister – cu cât avem mai puţină sărăcie, cu atât vom avea mai mult comerţ. Cea mai importantă investiţie pe care o putem face este în oameni.”

8. Despre bătrâneţe

„Oamenii nu sunt bătrâni din cauza vârstei lor, ci din cauza modului în care gândesc.”

9. Despre droguri

„Mai rău decat drogurile este traficul de stupefiante. Drogurile sunt o boală. Niciun stupefiant nu este bun, nici măcar ţigările. Nicio adicţie nu este bună, nici măcar alcoolul. Singura adicţie permisă este dragostea.”

10. Despre secretul de a fi fericit

download„Este important să traieşti în conformitate cu modul în care gândeşti. Fii tu însuţi şi nu încerca să impui opiniile tale celorlalţi. Eu nu mă aştept ca alţii să trăiasca la fel ca mine. Vreau să respect libertatea celorlalţi, dar în aceeaşi măsura vreau să îmi apăr libertatea mea. Şi asta vine odată cu puterea şi curajul de a spune ceea ce gândeşti, chiar dacă ceilalţi nu îţi împărtăşesc părerea.”

Si totusi, exista!! Eudeoconstiinta detectata si masurata in… laborator!

laugh

Profesorul emerit al Universităţii Standford, William A. Tiller, autor a peste 250 lucrări de fizică, a cercetat un nivel al realităţii fizice ce era nedectabil până acum cu instrumentele convenţionale de măsură. Acesta spune că există două feluri de substanţe:

1. Tipul convenional (tip 1) – nivelul electric / atomic / molecular: substanţele de acest nivel pot fi măsurate cu instrumente tradiţionale. Putem să le măsurăm deoarece sunt încărcate electric.

2. Tip 2, sau nivelul undelor de informaţie magnetică: Tiller explică într-o introducere cu privire la cercetarea sa: ”Acest nou nivel al substanţei, deoarece pare să funcţioneze într-un vid fizic (spaţiul gol dintre particulele electrice fundamentale care crează atomii noştri şi moleculele), este în prezent invizibil pentru noi şi pentru instrumentele noastre de măsurare tradiţionale”.

Conform lui Tiller, cel de-al doilea tip de substanţă are o energie mult mai mare şi este afectat de gândirea umană.

Energia undelor de informaţie magnetică

Tiller a prezentat conceptul undelor de informaţie magnetică într-un interviu acordat pentru documentarul ”What the bleep do we know?” (Cam ce bip ştim noi ? n.r.-). Acesta a comparat energia calculată din întregul Univers cunoscut, cu energia latentă din vidul unui singur atom de hidrogen.

Tiller emite ipoteza şocantă conform căreia energia latentă dintr-un singur atom este de un trilion de ori mai mare decât cea estimată, de tip 1, care ar exista în spaţiul Universului pe care-l cunoaştem.

”Doar acea mică parte de vid este mai grea decât toată masa tuturor planetelor şi stelelor”, spune acesta.

Această comparaţie presupune că universul este, în mare parte, unul plat, teorie cu care astronomii zilelor noastre cochetează deja. Tiller spune că aceste calcule nu sunt 100% precise, dar sunt suficient de precise încât să ne ofere o idee cu privire la cantitatea de energie a celui de-al doilea tip de substanţă din vid, despre care vorbeşte.

Cum se manifestă intenţia umană

Tiller spune că a fost capabil să detecteze această substanţă invizibilă până acum, dar numai când aceasta interacţionează cu substanţele de primul tip – electric, molecule, atomi – ce pot fi măsurate în mod convenţional.

Conştiinţa umană ar facilita, după Tiller, acest gen de interacţiune.

Intenţia proiectată din mintea unei persoane pare să mărească ceea ce el numeşte conductivitatea dintre substanţele de tip 1 şi cele de tip 2.

”Conştiinţa ridică starea termodinamică mai înaltă a energiei (de la nivelul vidului), iar atunci noi putem accesa fizica vidului”, spune Tiller. ”Accesând noua fizică îi putem permite intenţiei să provoace efecte pe care nu ţi le-ai imagina”.

Conştiinţa poate, cumva, afecta sau interacţiona cu o putere mult mai mare decât orice au putut instrumentele convenţionale să măsoare până acum.

Pentru o înţelegere mai bună a cercetărilor efectuate de profesorul Tiller puteţi viziona materialele video în limba engleză ataşate acestui articol.

SURSA

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.