Showing 1 Result(s)

INTERNETUL COSMIC si SISTEMUL DE CONTROL – David Ike

Bună ziua tuturor! Se prea poate să nu vi se pară așa bună, dar Sistemul de Control se prăbușește. Da, sună nebunește, dar se pare că această schimbare se impune din ce în ce mai puternic, pe zi ce trece. Pe de altă parte, slavă Domnului că sunt doar un nebun, și să fiu perceput ca sănătos de o lume nebună, e ceva ce nu prefer; mulțumesc, dar nu mă măgulește așa ceva.
Realitatea, adică Sistemul de Control, operează pe nivele multiple. Noi vedem doar desfășurarea holografică a realității din spectrul de frecvență al luminii vizibile. Orice altceva este oprit minții conștiente, deoarece acest corp-minte al nostru nu-l poate decoda. Dar realitate și existența, în mod clar, nu se sfârșesc la marginile percepției umane. Priviți la celelalte nivele pe care tehnologia le poate percepe, în timp ce mintea noastră conștientă nu poate.
Și aceasta nu se termină la marginea spectrului electromagnetic. Merge mai departe, în zonele pe care știința le numește materie neagră sau energie neagră. Aceasta nu înseamnă că acolo este întuneric să-l tai cu cuțitul – ci doar că este dincolo de spectrul electromagnetic, de aceea pentru noi nu este vizibil. Sursele de informație care ne afectează realitatea din lumina vizibilă includ și celelalte nivele vibraționale ale universului pe care noi nu le percepem în mod conștient, iar scopul principal al Sistemului de Control este să „intercepteze” acest mecanism al informației.
Explic pe larg cum este obținut acest lucru în noua mea carte, „Umanitate, ridică-te din genunchi” (Human Race Get off Your Knees) deși, bineînțeles, întotdeauna sunt mai multe de aflat. Cel mai bine e să citiți despre aceasta „interceptare”, care se întâmplă pe mai multe nivele, dar, pe scurt, rasa reptiliană, care a transformat Pământul într-o colonie sclavă, a creat un baraj (firewall) spre cunoașterea adevărată (a îngrădit realitatea într-o realitate umană). Noi trăim înăuntrul unui Univers virtual, care este de fapt o variantă infinit mai avansată decât versiunea Internetului fără fir (wireless). În Internetul world wide web, un calculator decodează informația din câmpurile wireless invizibile și le transformă în informație vizibilă (imagini). La fel se întâmplă și cu ceea ce numesc eu Internetul Cosmic.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.