KIRAEL – Mesaj despre schimbarea din 2012

Mesaj primit de Kahu Fred Sterling, de la Maestrul Kirael

Kirael: Marea Schimbare in Constiinta inseamna intrarea intr-o noua lume, intr-o noua dimensiune. Pentru a intra in aceasta noua lume sau dimensiune, voi trebuie sa practicati meditatia, pentru a echilibra emisferele dreapta si stanga ale creierului, astfel incat iubirea voastra sa creasca.

Lucratorii intru Lumina vor fi forta conducatoare a schimbarii in noua dimensiune. Faceti orice este necesar, pentru a fi pregatiti in momentul Marii Schimbari in Constiinta. Cine nu va reusi sa se pregateasca pentru a intra in a 4-a dimensiune, va pleca de aici. Ce inseamna asta? Ei bine, nu toti cei peste 6 miliarde de oameni, existenti acum pe aceasta planeta, vor trece prin schimbare. Cei care nu vor fi pregatiti sa treaca, se vor intoarce Acasa, la Creator, sau in alte sisteme planetare.

Majoritatea celor care trec prin Schimbare vor trai, in 2012, “cele 3 zile de intuneric”, un timp in care veti fi adormiti si Pamantul va trece prin centura fotonica. Voi intrebati: ”De ce trebuie sa trec prin cele 3 zile de intuneric si ce se va intampla cu mine, in acest timp?” Trecerea prin “cele 3 zile de intuneric”, va fi cel mai usor mod de a trece in a 4-a dimensiune. In acea scurta perioada, in care veti dormi, veti primi mai multa Lumina in corpul vostru. Cand va veti trezi, veti descoperi ca v-ati transformat, capatand unele abilitati in plus – de exemplu, veti constata ca atunci cand veti face un salt, veti avea o stare de plutire, revenirea pe sol facandu-se nu imediat (asa cum stiati) ci in cca. 15 secunde. Constatarea va va produce o stare de puternica emotie si bucurie.

Veti dori sa impartasiti bucura voastra cu cei pe care-i veti intalni. Multi dintre ei vor fi inca debusolati, derutati si chiar buimaciti. Acestia nu vor intelege despre ce le vorbiti si nu va vor intelege entuziasmul.

Multi dintre oameni nu vor trece prin acel somn de trei zile, ci vor ramane treji tot timpul, fiind martori ingroziti ai distrugerilor ce se vor produce in dimensiunea a 3-a: prabusiri de cladiri, surpari de terenuri etc. In fapt, ei vor fi asistat la saltul planetei si al omenirii de la dimensiunea a 3-a, in dimensiunea a 4-a.

Asadar, cei constienti de iminenta Schimbarii (adica cei care vor face trecerea in 4D) vor avea acel somn de trei zile, timp in care fiinta lor se va transforma.

La trezire, veti vedea un Pamant linistit, calm, si plin de lumina; veti vedea pomi plini de viata, si, in general, o natura mult mai primitoare, mai imbietoare. Nici unul dintre voi nu stie acum, daca va trece prin Schimbare sau daca va ramane in viata grea, a dimensiunii a 3-a.

Cert este ca Schimbarea se va produce, in timp ce oamenii vor fi inca pe planeta. Chiar si aceia dintre voi care ati fost in constiinta Lemuriana, nu ati trait Schimbarea, in modalitatea in care se va produce acum. Eu am venit pe Pamant ca un paznic al acestei Marete Schimbari in Constiinta, din cea de a 7-a dimensiune. Eu, si toti maestrii coborati pe Pamant acum, suntem aici pentru a asista la aceasta Schimbare.

Deci, bucurati-va de calatorie.

Cum ne pregatim pentru aceasta schimbare in constiinta?

Kirael: Meditati pentru a ajuta sa va schimbati paradigma intr-o noua calatorie dimensionala si pentru a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Schimbarea va avea loc in fiecare sector de viata de pe aceasta planeta. Daca ramaneti in spatiul, timpul si constiinta Galaxiei Caii Lactee si a planului Pamantului, nu veti fi capabili sa vedeti noua dimensiune. Daca meditati, veti castiga ceea ce aveti nevoie pentru a merge inainte si veti vedea a 4-a lumina. Simturile voastre se vor rafina si diversifica. Simtul olfactiv se va extinde, veti percepe gusturi pe care nu le-ati avut niciodata inainte ; veti simti lucruri pe care nu le-ati simti inainte si veti vedea lucruri pe care nu le-ati mai vazut. Ochii vostri vor fi atat de puternici, incat veti fi capabili sa priviti direct, soarele fara ochelari de protectie. Veti vedea razele de soare, petele si exploziile din soare, cu ochiul liber.

Eu simt un indemn, un dor de a merge Acasa, la Creator, dar si o nevoie de a fi aici, pentru a-mi face treaba. Este timpul sa merg Acasa sau e timpul sa-mi incep munca?

Kirael: Acel du-te vino, pe care il simti, provine de la fortele tale angelice. O multime de ingeri sunt aici, gata sa te asiste in calatoria ta in planul Pamantului. Lumea ingerilor este o forta care te inconjoara acum. Se pare ca doresti sa mergi Acasa si sa faci Schimbarea, pe partea cealalta de voal.

Daca mergi Acasa, la Creator, probabil te vei intoarce pe planeta, pentru a face parte din aceasta calatorie sau vei face parte din fortele angelice solare, galactice etc. Aceste forte sunt deja programate sa vina in planul Pamantului, in vederea Schimbarii. Ramanand in corpul tau fizic, pe timpul Schimbarii, poate nu vei avea cea mai usoara perioada din viata, dar, daca vei trece prin programul celor 3 zile de intuneric, vei beneficia de gloria reala a acestei Schimbari.

Iti va placea ceea ce vei vedea, cand te vei trezi. Te vei uita la corpul tau si vei observa ca degetele ti-au devenit mai lungi, iti vei simti corpul mai viguros, mai puternic si vei constata ca hainele ti-au ramas cam mici. In apropierea ta, vei sesiza un contur energetic vag definit. Privindu-l mai atent, vei constata ca este o forma angelica animata, delicata, care exprima bunatate. Deodata, acel contur va deveni un Elven de 3 metri. Vei fi socat si vei exclama: “Oh, Dumnezeule, cred ca sunt drogat !”. Fiinta angelica pe care o vei vedea in fata ta, va fi calatorit prin timp, pentru a fi prezenta langa tine, in acele momente de profunde transformari si trecere la o dimensiune superioara.

Revenind la intrebarea ta, sfatul meu ar fi sa incetezi sa mai lupti cu nevoia sa parasesti acest plan al constiintei, pentru a-ti incepe schimbarea. Poti face asta aici, daca devii activ in acumularea de informatii din domeniul ezoteric si slujind cu abnegatie calea transformarii actuale. Deci, renunta la dorinta de a merge Acasa. Tu esti necesar aici, pentru a fi parte din Schimbare. Desigur, oameni vor mai muri in fiecare zi, din diverse cauze: boli, accidente etc.

Nu-ti propune sa fii unul dintre ei. Schimbarea se va produce, faceti munca din portaluri, veti avea 3 zile sa fiti gata pentru aceste schimbari si veti fi ajutati de fortele nevazute si de lumea galactica. Lumina si informatiile vor fi descarcate in voi, pe durata acelei scurte perioade de intuneric si de adormire. Va veti trezi mai destepti, mai luminosi si capabili sa plutiti sau sa faceti lucruri care vi se vor parea miraculoase.

Roluri diferite, pe durata schimbarii

Eu simt ca nu mai apartin acestei dimensiuni. Ce imi produce acest sentiment?

Kirael: Realitatea ta este mai potrivita cu energia post-schimbarii. Corpul tau fizic deja se schimba si tu poti vedea schimbarile, daca iti privesti corpul, acum. Cand ai pus intrebarea, vorbele tale au fost greu de inteles, deoarece ai prea multa putere pe care o primesti prin legatura ta nevazuta. Tu esti o prezenta galactica. Prin asta, nu vreau sa spun ca esti o fiinta de pe alta planeta. Eu spun ca vei apartine acestui Pamant, abia dupa perioada post-schimbare. Tu deja iti extinzi corpul si mintea si iti aduci concentrarea in aceasta Lumina, incercand sa iti clarifici ceea ce se intampla. Tu esti un om de stiinta, in viata ta pamanteasca si esti un trimis de stiinta dintr-o alta energie galactica, din afara planului Pamantului. Ai venit aici pentru a face aceasta calatorie, folosind energiile stiintifice predispuse, dar lumea nu este inca pregatita pentru tine. In aceasta Mare Schimbare, vei fi una dintre cele mai concentrate energii si vei fi constient de aceasta.

Ca paznic pentru aceasta Mare Schimbare, plantezi semintele pentru a crea o experienta pozitiva pe durata procesului schimbarii?

Kirael: Ca gardian al acestei Mare Schimbari in Constiinta, eu fac tot ce pot mai bine, pentru a va aduce atata informatie cata este posibila, pentru a va ajuta sa va vindecati si sa eliberati frica, in pregatirea pentru aceasta schimbare. Se poate spune ca eu am sadit semintele pentru a crea o experienta pozitiva a Schimbarii. Eu nu sunt singurul paznic, asa cum bine stiti. Multi au fost pe aceasta planeta inaintea mea – si multi vor fi aici, dupa ce energiile mele vor pleca.

Viata dupa schimbare

Dupa Schimbare, cu ce ne vom hrani? Ne vom prepara din nou mancarea? Cum va arata corpul meu? Ce fel de haine vom avea?

Kirael: Va trebui sa va gatiti hrana, deoarece veti fi la nivelul unu al procesului 4 dimensional. Ceea ce veti gati nu va fi ceea ce gatiti, in mod normal, acum. Meniul va fi diferit de cel actual si compus din ceea ce nu v-ati fi gandit niciodata ca este comestibil. Hrana va fi gustoasa si o veti manca incet. Ca volum, o masa va incapea in interiorul palmei voastre. Cele 6 simturi vor fi activate profund. Noile voastre corpuri vor incepe sa fiinteze, inca din prima zi de dupa “cele 3 zile de intuneric”. Totusi, imediat dupa trezire e forte posibil sa nu sesizati schimbari profunde ale corpului; ele vor deveni evidente insa, in scurt timp. Bratele, picioarele si gatul vor deveni mai lungi (trunchiul va fi ultima parte care se va lungi). Nu veti avea par, pentru o perioada de timp. Cat despre imbracamine, veti constata ca v-a ramas cam mica sau ca s-a modificat si ea, in mod miraculos, in cele 3 zile, materialul, ca textura, provenienta, croiala si asamblare fiindu-va complet necunoscute. Veti avea dorinta ca, in fiecare zi, sa faceti o baie zdravana.

Noi perspective asupra ghizilor si aspectelor

In cea de a 4-a dimensiune, imi voi vedea si auzi echipa de ghizi?

Kirael: Da, va trebui sa va descurcati cu multe energii, cand veti trece prin procesul schimbarii. Va veti vedea si auzi ghizii. Cand intrati in cea de a 4-a dimensiune, channeling-ul va fi mult mai eficient si mai lesne de realizat. Veti capta energii si din dimensiunile superioare 5, 6 si 7 – energii pe care veti sti cum sa le interpretati si sa le gestionati.

Ce se va intampla cu aspectele noastre, pe durata Schimbarii?

Kirael: O persoana medie, care trece prin Schimbare, are deja doua aspecte, in planul Pamantului sau in alt taram – ori in ambele. Sa zicem ca veti avea doua aspecte: unul este in Africa si unul in China. Cand are loc Schimbarea, aspectele voastre isi vor descarca energiile in corpul vostru fizic. Voi veti dobandi intelepciunea si cunoasterea acestor entitati, aspecte ale voastre care au trait, pana atunci, independent si fara sa se cunoasca intre ele. Contopirea va avea loc in cele trei zile de intuneric si de somn. Va trebui sa fiti capabili sa va acomodati cu aceste energii. Aceste aspecte vor decarca, in fiinta unica in care se vor regasi, informatii adunate prin experienta lor.

Dupa Schimbare, va vor fi disponibile multe trăiri diferite, dar frica nu va mai fi una dintre ele. In calatoria mea, starea si sentimentul fricii sunt inexistente. E timpul ca si voi sa scoateti frica din calatoria voastra. Incepeti acum ! Acceptati toate lucrurile luminoase si eu voi fi acolo. Veti vedea.

adaptat dupa http://www.evolutiespirituala.ro/2012


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.