Cosmic Flow

Acordarea este un concept binecunoscut în filosofia yoga şi meditaţie. A fost prima dată introdus în Occident de Parmahansa Yogananda în anii 1920. Acordarea însemnă pur şi simplu a aduce în armonie ceva cu altceva. În timp ce yoga şi meditaţia facilitează această armonie, la fel se petrece și în cazul tahionilor. Utilizarea materialelor tahionizateTM permite de fapt un acces mai mare la forța universală a vieții care provine de la Sursă, prin Continuumul Energetic.

Pentru a înţelege felul în care tahionii facilitează această acordare la energia cosmică, la Tot Ce Este, este necesară înţelegerea faptului că, în acest univers ce există în spaţiu şi timp, totul este compus din energie. Sursa – numită în fizică și Câmpul Punctului Zero – este „Acela” din care toate iau naștere şi, prin urmare, conţine „Tot Ce Este”.

Continuumul Energetic este fluxul continuu al întregii game de energii, pe măsura „coborârii” de la Sursa, condensându-se pe nivele de frecvențe din ce în ce mai lente. Câmpul Punctului Zero (sau Sursa) este considerat punctul de plecare al Continuumului Energetic.

Câmpul Punctului Zero nu interacţionează direct cu lumea noastră fizică mai lentă decât lumina. Punctul Zero este câmpul, iar tahionul este forma care comunică cu Câmpurile Energetice Subtile de Organizare, care apoi comunică la rândul lor cu ființa noastră. Tahionii se adresează blocajelor din continuumul energetic care ne opresc să fim pe deplin în conexiune cu Sursa. Pe măsură ce aceste blocaje sunt eliberate dobândim un acces din ce în ce mai mare la Tot Ce Este, permițînd armonia și conectarea la Energia Cosmică.


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.