Cine, vreodata, ar putea spune: Ce este adevarul? Intre adevar si iluzie, salasuieste, desavrasirea… Mirajul. Frumusetea a ceea ce numim Viata. Cat de mult este adevar?  Cat de mult este doar simpla iluzie? Nici macar aurul nu a fost cautat cu o mai mare asiduitate… Adevarul… Spuneam odata ca adevarul se aseamana cu o carte, o carte scrisa de un autor necunoscut, o carte al carui final doar autorul il cunoaste, o carte pe care fiecare dintre noi a citit-o doar pana la pagina… Ce ai putea sa ii spui, ori sa ii demonstrezi celui care este la pagina 100, tu fiind la pagina 7? Ce ai putea sa ii spui tu, cel care esti la pagina 100, celui care este la pagina 7? Acesta este adevarul. Mai rar si mai scump decat insusi Aurul. 

Viata ta atat pretuieste. Greutatea ei in aurul adevarului gasit, cunoscut, trait de tine. Atat pretuiesti si tu, atat pretuiesc si eu. Cat adevar am trait. Cat adevar am simtit. Cat adevar putem transmite. Insa, nici macar aurul, nu are valoare, daca nu l-ai cautat si gasit tu. Toata valoarea ta se rezuma la adevarul – adevarurile tale. Doar atat!


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.