Trezirea Inimii - Interviu Lilou si Drunvalo Aprilie 2013 Universul Sacru ROsub

Sa urmarim mai jos, continutul Transmisiunii live, din data de 21 decembrie 2013 – DRUNVALO MELCHIZEDEK. Subiect: Evolutia Constientei in… CONSTIINTA!

Salutari tuturor! Sunt Drunvalo Melchizedek si transmitem in direct, dintr-unul dintre studiourile noastre, pentru elevii si profesorii Scolii Reamintirii.

Sunt foarte, foarte emotionat sa ma aflu alaturi de voi astazi, in ziua de 21 decembrie, in timpul solstitiului, si sa va ofer o trecere in revista, din punct de vedere spiritual, a anului 2013. De fapt, ma voi referi la perioada pe care am parcurs-o din 21 decembrie 2012, pana la 21 decembrie 2013, intr-un moment in care un intreg ciclu se incheie.

In Sedona, Arizona, este ora 10 si 11 minute dimineata, si desigur, timpul este diferit in functie de locul in care va aflati in lume.

Vom incepe cu blocajul cu care ne-am confruntat in 2012, si am vorbit despre mayasi, care au spus ca, intre 18 si 19 februarie 2013, va avea loc o schimbare profunda in adancul Pamantului, care, in cele din urma, va conduce Pamantul la o constiinta mai inalta. Voi vorbi si despre schimbarile aparute la nivelul mediului inconjurator si despre schimbarile in plan spiritual care se petrec pe Pamant. Si sunt multi cei care ne-au adresat intrebari despre aceste schimbari ale mediului, dorind sa stie de ce acestea sunt asociate cu procesul de Inaltare. Si pentru a clarifica lucrurile, acestea au loc pentru ca, dupa cum spun reprezentantii culturilor Maya si Hopi si ai multor popoare indigene din intreaga lume, din cauza acestui ciclu al precesiunii echinoctiilor si conform Numaratorii Lungi a mayasilor, din cauza acestui moment in timp in care ne aflam acum, vechiul ciclu se va dezintegra. Vechiul ciclu a fost dominat de energia masculina, iar aceste structuri masculine pe care le-am dezvoltat peste tot in lume cuprind si Internetul, dar, si sistemele financiare si tot ceea ce am creat.

Si toate aceste popoare indigene cred ca inainte de Inaltare lucrurile vor incepe sa se naruie. Si de aceea ii urmarim cu atata atentie. Imi dau seama ca oamenii nu inteleg cu adevarat la acel nivel, dar acesta e motivul pentru care discutam despre ei. In acelasi timp, este si un aspect spiritual in legatura cu toate acestea, si vom analiza aspectele de mediu si pe cele spirituale laolalta. Este evident pentru aproape oricine ca, la nivel mondial, totul este invadat de stres, nu doar structurile masculine, ci si oamenii insisi, iar aceasta e o problema de natura masculina, si vom detalia putin acest aspect. Iar aspectul feminin ce tocmai a luat nastere devine din ce in ce mai puternic, cu fiecare minut ce trece, si va prelua controlul asupra lucrurilor si va crea nu doar structuri, ci un nou mod de a respira si a trai, iar structurile vor fi create din inima, si nu din minte. Iar acesta este un timp extraordinar in care sa traiesti. Desigur, e un timp dificil, si nu ne este usor, admit asta, dar merita trait atunci cand vine, iar schimbarile ce vor rezulta vor compensa toate incercarile prin care trecem.

Dar intrebarea ce se naste este: Toate acestea chiar se vor intampla? Schimbarile de mediu chiar vor transforma lumea? Sunt ele insotite de schimbari in plan spiritual care contribuie la schimbarea lumii?

Va voi oferi o serie de informatii si voi veti fi cei care veti decide ce anume se intampla cu adevarat in lume.

Chiar inaintea datei de 21 decembrie 2012, in octombrie, uraganul Sandy a devastat New York-ul, iar acela a fost uraganul cel mai puternic din istorie, ce a actionat la o latitudine atat de nordica. Sandy a reprezentat un semnal de trezire in legatura cu mediul inconjurator pentru intreaga lume, pentru ca nu se mai vazuse asa ceva intr-o zona atat de nordica. Din punct de vedere al mediului, acest lucru a avut loc exact inainte de 21 decembrie 2012. In octombrie 2012, lumea a vazut cum uraganul Sandy devasta New York-ul, si nu era un uragan obisnuit, ci a fost cel mai puternic uragan din toate timpurile la acea latitudine, a fost ceva ce a produs schimbari in mintile multor oameni implicati in miscarea ecologica, deoarece lucrurile erau la limita, facandu-i sa realizeze ca se petrecea ceva deosebit.

Iar in mai 2013, in Oklahoma, s-au inregistrat 19 tornade, care s-au abatut asupra acelei zone intr-o perioada foarte scurta, fiecare dintre ele avand o intensitate diferita, dar cea de-a 19-a a fost de intensitate F 5, starnind o viteza a vantului de peste 300 mile pe ora; acest lucru a fost cu adevarat extraordinar, si am inceput sa realizam ca Mama Natura a inceput sa aplice scenariile despre care ecologistii vorbesc de atata vreme. Si, aproximativ in acelasi timp, a aparut altceva in legatura cu faptul ca incalzirea globala chiar are loc. Unii cred ca acest fenomen e real, altii nu recunosc ca s-ar produce din cauza oamenilor, toate astea nu conteaza. De fapt, aceasta incalzire globala chiar are loc, iar comunitatea stiintifica din intreaga lume a spus cu multi, multi ani in urma ca daca uraganele vor depasi 400 de mile pe ora, la peste 12.000 de metri, atunci suntem cu certitudine in procesul de incalzire globala, iar acest lucru chiar s-a intamplat.

Iar in 2013 nu a fost doar un caz izolat, aceste fenomene capatand amploare, si toti cei care spun ca incalzirea globala nu va avea loc niciodata nu sunt bine informati, nu stiu ca acest fenomen este real si se afla in plina desfasurare chiar acum.

Voi aborda acum un alt subiect, despre care am vorbit pe blogul nostru, la inceputul lui 2013, si anume despre Courtney Brown si revizuirea programelor militare. Iar Courtney Brown a spus ceva foarte important, in prima parte a anului 2013, ca programele militare au realizat ca nu puteau prevedea viitorul, ci doar puteau stabili anumite tendinte privind evenimente viitoare, iar el a facut parte dintr-un grup caruia i s-au dat spre verificare 20 de locatii pe care sa le monitorizeze lunar si sa stabileasca tendintele viitoare, iar Courtney a spus, pe Youtube, ca la 1 iunie 2013, lumea va fi intr-un mare pericol, adica va fi devastata, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Asadar, la 1 iunie a fost liniste si nu s-a intamplat absolut nimic. Iar apoi, maiorul Ed Dames a afirmat, la radio, ca desi ei puteau estima ce se va petrece in viitor, una dintre problemele lor era ca nu putea stabili exact cand anume vor avea loc evenimentele, si erau momente cand programele militare pe termen lung spuneau ca urma sa se intample ceva anume, dar acel lucru nu avea loc sau se intampla mai tarziu, Eu am transmis acea informatie si… sa vedem ce va urma.

Voi reveni la acest subiect, dar acum as vrea sa vorbesc despre taifunul din Filipine, din 7 noiembrie 2013; am vazut acel uragan, care actiona de la 12.000 – 16.000 de mile si avea o forta uriasa, iar ochiul sau avea dimensiunea Statului Missouri, puterea sa depasind orice fenomen natural de acest tip.

Si am fost obligati sa facem ceva despre care vom vorbi in curand.

Iar apoi, pe 9 decembrie, maiorul Ed Dames a revenit, chiar in luna in care ne aflam acum, si a vorbit intr-un mod in care niciun reprezentant al autoritatilor nu a mai vorbit vreodata. El s-a referit la interventiile extraterestrilor in problemele de mediu, la venirea lor pentru a rezolva problemele noastre. Si, conform afirmatiilor maiorului Ed Dames, ei detin dovezi ale prezentei acestora. Si este ceva ce nimeni nu ar fi admis inainte, dar acum el este imputernicit sa spuna aceste lucruri, ba mai mult, ei au ajuns la concluzia ca singurul mod in care noi, ca finite umane, putem solutiona aceasta problema este sa mergem in constiinta pura si

sa intelegem cum trebuie sa atingem niveluri mai inalte de constiinta. Acesta a fost un punct de cotitura ce se manifesta chiar acum. E un lucru extraordinar!

Si pentru a aprofunda acest lucru, trebuie sa vorbim despre o alta persoana, Adam Trambley, care ne-a spus o poveste si caruia i-am luat un interviu, si veti crede ca e nebun cand veti auzi ce va spune, si va vom transmite foarte curand acest interviu. El mi-a povestit ca in Aspen, pe 28 august, a inceput sa ploua. Iar Adam este astro-fizician, e foarte implicat in comunitatea fizicienilor si detine un echipament foarte sofisticat, care poate masura radioactivitatea. El era acolo in ziua de 28 august, iar detectorul-indicatorul sau Geiger a luat-o razna, indicand niveluri mult superioare limitelor admise pentru radiatii, a caror sursa parea sa fie ploaia, dar el nu era foarte sigur in acel moment, deoarece radiatiile erau prezente peste tot in casa lui. Iar afara erau si mai puternice. S-a suit in masina si a strabatut intreaga zona, pentru a vedea ce suprafata era afectata. Si a constatat ca intregul Aspen, ba chiar si zonele limitrofe, erau pline de radiatii radioactive. Iar autoritatile au fost informate despre aceasta situatie, si reprezentantii lor au aparut la Aspen in ziua de 29 august. Nu stim exact de unde erau toti acei oameni, dar ei au constatat ceva ce ar fi putut fi una dintre cele mai mari dezastre ecologice din istoria SUA. Si alti oameni din Aspen, care detineau echipamente similare cu cel al lui Adam sau unele diferite, au constatat ca toate aratau acelasi lucru, si anume ca nivelul de radiatii ajunsese la rosu intens, care indica un nivel in care nu se poate trai. Si, pe masura ce expertii autoritatilor au inceput sa analizeze situatia, in cea de-a treia dimineata, pe 30 august, cand au masurat intensitatea radiatilor din sol, aparatele indicau prezenta lor la o adancime de 7–9 inchi. Din punct de vedere stiintific, acest lucru inseamna ca radiatiile intregistrate acolo nu vor disparea, si ar fi trebuit sa treaca 24.000 de ani pentru ca cineva sa poata trai din nou in acea zona cu o suprafata de cca. 50.000 de mile de jur imprejur. Iar singura solutie cunoscuta era inlocuirea solului si a tuturor plantelor, copacilor s.a.m.d., lucru imposibil, acel loc devenind, practic, de nelocuit.

Dar apoi s-a intamplat ceva, si as vrea sa-l auziti pe el rostind aceste cuvinte, si va vom anunta cand acest lucru va fi posibil. In principal, el a spus ca a avut loc un miracol. Nivelul de radiatii nu ar fi putut sa scada decat dupa 24.000 de ani la un nivel la care sa se poata trai acolo, dar nivelul radiatiilor a inceput sa scada de la sine, coborand din ce in ce mai mult, in decurs de aproape 3 ore, pana ce au ajuns la un nivel mediu, si au continuat sa scada, pana ce au ajuns la unul dintre cele mai reduse niveluri inregistrate in SUA.

Este incredibil! Iar din ceea ce a spus maiorul Ed Dames la 9 decembrie, singura modalitate prin care o astfel de situatie poate fi vindecata sau solutionata este prin interventia constiintei umane sau a extraterestrilor. Dar trebuie sa fie un nivel mult mai inalt de constiinta decat cel la care se afla omenirea acum. Pana in acest moment, nu suntem siguri ca ar fi vorba despre extraterestri, dar sunt indicii care arata ca este posibil ca acest fenomen sa fie un rezultat al unei interventii umane, iar daca acest lucru este adevarat, inseamna ca procesul Inaltarii a inceput. Literalmente, a inceput!

Inseamna ca cineva sau anumiti oameni au vazut ce s-a intamplat si au schimbat cursul evenimentelor. Iar aceia dintre voi care mi-au urmarit munca si au participat la workshop-urile mele stiu ca vorbesc despre acest lucru de ani de zile. Strabunii spun ca va veni un timp cand vom avea un nivel al constiintei suficient de inalt pentru a putea realiza deplasarea Pamantului in cea de-a 4-a Dimensiune. Dar, inainte de a face acest lucru, ei spun ca ne vom demonstra noua insine si lumii intregi aceste capacitati, iar aceste dovezi vor indeparta intreaga poluare si toate distrugerile care au avut loc si, cu ajutorul constiintei pure, vom schimba lucrurile, restaurandu-le si aducandu-le in starea in care erau in urma cu mii, daca nu milioane de ani, intr-o stare pura.

Si facem acest lucru din doua motive: demonstrand ca este posibil, suntem siguri ca Pamantul se deplaseaza in 4D, iar cel de-al doilea motiv are legatura cu karma omenirii. Karma noastra, adica ceea ce i-am facut noi Mamei Pamant, este foarte rea. Iar ceea ce facem acum ne va permite sa ne echilibram karma, atunci cand reusim sa insanatosim planeta. Si e important, foarte important sa intelegem acest lucru.

Iar aici, in Aspen, in SUA, cineva a demonstrat ca este posibil! Si as vrea sa va spun ca nu am ajuns la nivelul in care sa inceapa Inaltarea in masa, mai avem inca 2 ani inainte ca profetia mayasa sa se dovedeasca a nu fi sau a nu fi valida. Daca, pana la 1 ianuarie 2016, nimic din aceste profetii nu se va implini, inseamna ca popoarele indigene au gresit in aceasta privinta. Nu inseamna ca nu ne vom inalta, ci ca ei nu au avut dreptate in privinta timpului cand acest proces se va realiza.

Acum, ca vom intra in anul 2014, as vrea sa-l ascultati din nou pe maiorul Dames, pentru ca el se refera la previziuni asupra unor evenimente si mai importante pentru 2014. Si va cer sa nu cedati in ceea ce va priveste, sa nu fiti ingrijorati de ceea ce se petrece in jurul vostru, de ceea ce se petrece in lume. Ramaneti in inimile voastre, practicati meditatia si invatati cum sa va deschideti al 3-lea ochi, si, intrand in inimile voastre, veti putea trece prin aceasta tranzitie cu usurinta. Si puteti face acest lucru, il puteti face, dar trebuie sa credeti in voi insiva. Iar rugaciunea mea pentru voi este sa va ascultati ghidarea interioara, sa continuati aceasta practica, iar cand va veni timpul, veti fi si voi pregatiti, iar cand voi veti fi pregatiti, si lumea va fi pregatita.

Si sa stiti ca va iubesc, dragii mei, va iubesc cu adevarat, iar ceea ce s-a intamplat in 2013 nu a fost ce am crezut eu ca va fi, dar este cat se poate de important ca voi sa analizati toate cele intamplate, si sunt multe altele despre care inca nu am vorbit.

Vom trece acum la un alt nivel al tuturor acestor lucruri, si, din inima mea catre inimile voastre, stiu ca vom reusi! Chiar si autoritatile noastre stiu, cheia o reprezinta constiinta, si nu am auzit asa ceva de la nicio autoritate, exceptie facand Rusia. Rusia a spus acelasi lucru, ca trebuie sa invatam cum sa ajungem la niveluri mai inalte de constiinta pentru a putea supravietui evenimentelor care au loc. Iar acum si guvernul nostru se aliniaza cu aceasta credinta, iar acest lucru este incredibil!

Va multumesc si sper ca ceea ce v-am spus va este de folos pentru a intelege ceea ce s-a intamplat in 2013, care a fost un an de mari schimbari. Si as vrea sa adresez o rugaciune tuturor popoarelor indigene ale lumii, numeroaselor triburi din intreaga lume: Ramaneti in interiorul inimilor voastre, nu renuntati, aveti incredere in voi insiva. Eu si voi suntem unul si vreau sa stiti ca inima mea si inimile voastre sunt o singura inima. Asadar, nu renuntati! Ceea ce vedeti in lumea voastra astrologica e adevarat si este real. Vom fi cu totii unul si vom reusi sa facem acest lucru la un alt nivel al existentei. Cu totii, pana la ultima persoana de pe planeta. Si este meritul vostru, al popoarelor indigene de pe acest Pamant, ca ma aflu aici, chiar acum, si ca pot rosti aceste cuvinte. Va iubesc din adancul inimii mele. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi. Va multumesc!

Ma adresez acum tuturor profesorilor cursului Trezirea Inimii Iluminate al acestei Scoli, spunandu-le ca avem acum libertatea de a transmite live din studiourile noastre, ca putem face emisiuni, putem face orice, si, imediat ce vom observa ca se intampla ceva important in lume, vom reveni aici si va vom transmite informatiile in primul rand voua, oriunde v-ati afla in lume, si le vom transmite ulterior si celorlalti, dar voi veti fi intotdeauna primii care vor avea acces la ele. Si vreau sa va multumesc pentru toata munca pe care o desfasurati in lume. Sunteti 250 de suflete-profesori in intreaga lume, si este meritul vostru ca stimulati lumea sa inteleaga informatiile de baza pe care trebuie sa le stim cu totii pentru a putea realiza aceasta tranzitie. Si de la inima mea catre inimile voastre, vreau sa va multumesc foarte mult pentru ceea ce ati facut ca sa ajungem aici, pentru a reusi sa facem aceasta tranzitie. Si asa cum le-am spus si popoarelor indigene, nu cedati, ramaneti puternici, mergeti mai departe, pentru ca toate acestea se vor intoarce la voi de un milion de ori mai benefice, odata ce vom ajunge de cealalta parte a existentei. Si veti sti ca tot sacrificiul de aici, din aceasta lume, a meritat din plin sa fie facut.

Va multumesc si va iubesc!

Primit prin intermediul Editurii FOR YOU – newsletter


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.