Cand accepti zambind tot ceea ce Viata iti aduce; cand primesti fiecare experienta creatoare ca pe un dar pretios; cand incetezi sa respingi orice simti; atunci intrupezi esenta ta divina, creativa <Eudetica>... Starea eudetica? Este mai mult decat fericire, este mai adanca decat rasul si mai puternica decat emotia, este insusi izvorul fiintei tale creative. Poti simti raul eudetic curgand adanc in Sufletul tau chiar cand sinele uman plange torturat de tristete, striga revoltat de nedreptatea tasnind in manie sau suspina in durerea pierderii iremediabile.
Eudetic este ceea ce simti cand energia ta unica curge liber. Eudetica te defineste cand nu opui rezistenta vietii.
Cand accepti zambind tot ceea ce Viata iti aduce; cand primesti fiecare experienta creatoare ca pe un dar pretios; cand incetezi sa respingi orice simti; atunci intrupezi esenta ta divina, creativa = Eudetica.
In fiecare moment, opreste-te, respira si asculta cu fiecare parte a fiintei tale atingerea delicata a Eudetorului. Permite energiei eudetice sa curga cum vrea in fiecare moment. Si, la fel de sigur cum curge raul spre ocean, Starea Eudetica te va purta pe calea Vietii, magic si sincron cu Sinele tau Inalt.

Categorii: EUDETICA

Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.