Gregg spune:

“Putem fi arhitectii prezentului si viitorului nostru daca alegem puterea din inima noastra. In acest moment istoric generatia noastra traieste cele mai mari provocari care au fost vreodata infruntate in cei 5000 de ani de istorie umana. Alegerile pe care le avem de facut sunt extraordinare dar trebuie sa descoperim cine suntem cu adevarat, descoperind adevarul trecutului.

Cum putem face alegeri decise daca nu cunoastem adevarul asupra existentei noastre, daca nu stim cine suntem?
Ce stiau stramosii nostri si noi am uitat?
Pentru a construi un viitor, avem nevoie sa recuperam aceste informatii din trecutul nostru pentru a putea face alegerile necesare pentru noua lumea care se naste acum.

Putem sa imbratisam un viitor luminos.
Datorita alegerilor noastre putem sa imbratisam zorii celui mai maret destin pe care fiintele umane l-ar putea dori.
Datorita recentelor descoperiri arheologice, in antichitate se ascund semintele care vor incolti in viitorul apropiat, seminte care ne povestesc despre un viitor de pace, fara razboi, foame, tristete si disperare, o lume fara ura. Lumea pe care ne-am imaginat-o intotdeauna si pe care am avut-o deja, trebuie doar sa o recuperam si sa o facem din a noastra.
Putem sa realizam impreuna aceasta noua lume, acum, doar daca suntem in masura sa ne sincronizam toti la aceeasi vibratie, vibratia emanata de inimile noastre care ne consimte sa intram in sintonie cu campul Matricei Divine: Iubirea,

In aceasta stare , noi suntem liberi sa creem lumea asa cum vrem. Pentru ca devenim Unul, ne afundam intr-un nivel superior cu toate fiintele umane, cu lumea si intregul univers.
Vom reusi sa intelegem ca toti suntem o familie si ca a trai pe acest pamant in respect si dragoste pentru fiecare creatura?
Vor reusi dovezile trecutului sa ne deschida ochii spre viitor?

Doar TU esti raspunsul la aceste intrebari importante!

Nasterea unei Noi Lumi.

S-au deschis portile catre o lume noua iar viata asa cum am cunoscut-o in trecut se schimba pentru totdeauna.
Acum nu se mai pune intrebarea : “Cand va avea loc schimbarea!?
ci “Unde ne vor duce aceste schimbari, la ce ne putem astepta cu adevarat. Si ce semnifica acest lucru pentru noi, familiile, comunitatile si vietile noastre?”

De la probleme economice serioase la drastice schimbari climatice, de la reala diminuire a resurselor alimentare si apa, la amenintarea unui razboi mondial, ne arata clar ca am intrat intr-o noua faza a existentei pe planeta Terra. Chiar si expertii sovaiesc dinaintea acestei “furtuni” care se ridica la orizont. In ciuda tuturor incertitudinilor exista, insa un lucru de care putem fi siguri: prabusirea acestui sistem global va conduce la enorme si importante reinoiri ale vietilor noastre si a lumii. Stirea buna este ca detinem deja solutiile pentru a contraataca momentul de criza care ameninta epoca noastra. Ceea ce lipseste este o teorie, o filozofie comuna care sa adune toate solutiile posibile.
In cursul seminarului , Gregg Braden va impleti imensa sa experienta in campul stiintific si tehnologic cu intelepciunea profunda a populatiilor antice ale lumii pentru a raspunde la intrebarea care ne incita pe toti: “ In ce fel se va schimba lumea si ce putem face pentru a facilita aceasta tranzitie?”


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.