Despre Separare

Sunt unii care par să cunoască despre ce anume este vorba, sunt alţii care menţin totul la nivel de „conflict”, prin asta înţelegând separare. Până când? Până când separarea va fi operatorul principal? Aproape totul se „categoriseşte” – normal, inclusiv oamenii, pe scări, ierarhii, tipuri, nivele, care mai de care mai discriminante. Care mai de care mai „vechi” ori mai „noi”, care mai de care mai „tehnice”, „ştiinţifice”, „psihologice”, „raţionale”, „spirituale”, „financiare”, „politice”, „economice”, „etnice”, „culturale”, „adevărate”, „oculte” sau „ocultate”, „manipulate”, etc… Până când?

Există o cale prin care „conflictul” separării să ia sfârşit? Răspunsul meu este DA!

O Nouă Conştiinţă tocmai acest lucru l-ar putea face, pentru că în realitate, în „Conştiinţă” nu există conflict, nu există conflicte, deoarece în Conştiinţă Separarea, Antagonismul – nu există!

Despre „Bine”

Ne dorim în mod obstinent să ne fie „bine”. Şi credem că ne va fi mai bine. Pentru aceasta avem tendinţa să acumulăm, să păstrăm, să limităm, să cerem, să pretindem, să condiţionăm, să controlăm. Aşa cum o mică familie de castori reuşeşte în doar 2-3 săptămâni să schimbre un întreg ecosistem, omul are tendinţa de a interveni în derularea programelor vieţii – al său şi al celorlalţi, îmboldit de veşnicul „mai bine”. Mai mult = MAI BINE.

Ceea ce este cu adevărat ciudat, este tocmai faptul că în iluzia binelui fiecărui moment, ajungem la pierdera, distrugerea, nerealizarea binelui, pe termen lung. Despre ce vorbim? Despre comoditate, neimplicare, compromis, iresponsabilitate, ori chiar mai rău, inconştienţă şi aservire. Cât de bine îţi poate fi atunci când trăieşti toate astea. Şi de ce ai trăi aşa?

Pentru că nici nu ştii că eşti VIU şi UNIC, că propria ta valoare este IMENSĂ şi UNICĂ, că te poţi implica fără să faci vreun compromis fiind responsabil, conştient şi liber.

Despre Posesie

Semnele numite „criză” economică, financiară, nu sunt decât efectul unui mod psiho-social-politic, dar si individual, devenit nefuncţional.

Epoca (Era) individualizării prin acumulare, „proprietate” şi manipulare nu are şanse să supravieţuiască. Minunata criză nu face decât să fie semnul unei îmbolnăviri globale acute. Cancerul social numit „bogăţie” şi „putere” a adus „societatea” umană în pragul unui colaps care nu va fi, nu este fatal decât însăşi acestei „societăţi” depăşite.

Singura soluţie a „ieşirii din criză” nu se referă numai la coloşi, magnaţi, naţiuni ori simple structuri – ci este implicit generată de necesitatea „restituirii” drepturilor şi „posesiilor” naturale ale fiecărui individ al planetei, deturnate de grupuri de interese diverse care au acţionat în sensul deposedării indivizilor şi naţiunilor şi nu mai puţin a Planetei, în realizarea propriilor interese. Cel mai inuman fiind interesul de a „controla” şi „conduce” în scopul ACUMULĂRII.

Şi după cum orice exces crează un cancer (o ciupercă – mai noua definiţie a cancerului) toată această goană după acumulare şi control nu a dus şi nu poate duce decât la decesul întregului „organism” social. Ori, organismului „social” îi este o teamă cumplită de … moarte! Cum va mai putea trăi în lipsa controlului, exploatării, invaziei şi acumulării? Corect, în lipsa lor, nu va mai putea trăi!

Frica dispariţiei sale o reflectă asupra întregului organism al umanităţii prin lansarea de avertismente menite să sperie şi să constrângă la noi măsuri – inclusiv schimbarea celor care se mai dovedesc capabili să ţină în frâu căruţa socială a exploatării surselor, resurselor şi indivizilor. Par să fie interesaţi de găsirea de „soluţii globale”! Să râdem ori să plângem?! Nu, nu le vor găsi! Nu ei, nu aşa, nu acum.

Bogaţii

Dar, cine sunt ei, Bogaţii acestei „societăţi”? (ar fi greşit să vorbim despre grupurile de influenţă).

Adevăraţii „bogaţi” ai acestei „Lumi” sunt tocmai aceia care acum par să nu mai aibă „nimic”. Nici măcar conştiinţa dreptului la viaţă  pentru că încă de la naştere, individului „obişnuit” i se implantează ideea separării indivizilor, păturilor, naţiunilor prin „gradul de civilizaţie” – care până la urmă a ajuns să fie definit ori generat de indicele puterii ori influenţei financiare pe care o are un individ, o pătură socială, ori o naţiune. Şi iată cum asistăm cu un gust amar-ironic la spectacolul ridicol oferit de personaje maneliste, politice, guvernamentale, prezidenţiale groteşti, de aşa-zise uniuni europene, summit-uri, fonduri şi bănci Mondiale!

Cine este regizorul genial al acestei comedii sinistre şi groteşti? Regele BAN.

Apocaliptica imagine a Fiarei ce se zvârcoleşte cutremurată de spasme politice şi crize economice nu este un fake! Este alive! Are loc Războiul dintre Viaţa Planetei şi Decesul Raţiunii egoului materialist. Este un război şi o luptă globală cu atât mai extinsă cu cât individul, fiecare individ, se trezeşte!

Străzile, oraşele planetei au devenit şi vor deveni un uriaş cazan în care Vechiul şi Noul se confruntă.

Toată bogăţia şi puterea deţinută în prezent de cei care îşi permit să afirme, să se comporte, să acţioneze ca şi cum ar fi proprietarii planetei, este luată (printr-un acord tacit, inconştient ori constrâns) de la absolut fiecare individ – până la toţi cei aproximativ 7.000.000.000 de indivizi trăitori în prezent pe Planeta Terra!

Pe Terra au existat, există şi vor exista suficiente resurse care să poată susţine şi să dezvolte viaţa planetei şi a populaţiei ei.

Dezechilibrele actual existente sunt dovada modului eronat în care „avuţiile” naturale ale planetei (inclusiv zestrea populaţiei) au fost gestionate.

In mod natural resursele Terrei sunt destinate doar şi numai perpetuării vieţii (oricărei formă de viaţă) existentă, aflată în evoluţie şi nu stocării şi exploatării aberante de către nici o entitate, individ ori origanizaţie. Absolut nimeni de pe întreaga planetă nu are acest drept. Nimeni!

Fiecare formă de viaţă, fiecare individ uman are un drept natural egal la viaţă cât şi la „folosinţa” egală a tuturor surselor şi resurselor, neângrădit. Cea care îi garantează acest drept, este însăşi naşterea sa.

Singura cale şi şansă de revenire la o situaţie de echilibru vital este Restituirea. Numai „societatea” care va fi axată pe asigurarea egală şi echilibrată a condiţiilor de viaţă natural necesare pentru fiecare individ şi specie va fi viabilă. Fără „bogaţi” şi fără „săraci”. Fără „lideri” şi „conducători” globali, naţionali, fără „putere” şi „opoziţie”.

Orice om „politic” este un „manipulator” rapace pe care clasele sociale prostite ori deposedate, îi susţin şi îi hrănesc pentru îmbogăţire, crezând, sperând că vreodată – cineva!? – le va face „dreptate” – le va oferi „un trai decent”. Aşa ceva este imposibil.

Orice om politic este o NULITATE! Pentru că a ajuns acolo unde este numai cocoţat pe spinarea generoasă şi credulă a „electoratului”. Doar şi numai putereea de convingere a minciunii îi susţine. Dintr-un simplu „individ”, omul „politic” se trezeşte şi învaţă foarte repede cum să devină „bogat”! De unde vine bogăţia sa? De la proşti! Orice susţinător politic, indiferent de care parte se situează, este un „prost”! Nu pentru că i-ar lipsi inteligenţa naturală, ci pentru că a fost prostit. A fost convins să se lase prostit.

Dacă sunt atât de „valoroşi”, puternici şi „bine intenţionaţi”, de ce oamenii „politici” mai au nevoie de „electorat”, „partide”, „voturi” şi „semnături”? De ce strălucirea propriei persoane nu este suficientă pentru a fi respectat şi stratat ca un Lider?

Există pe Terra asemenea LIDERI? Cu siguranţă, DA! Un asemenea lider este, ar putea deveni fiecare individ. Fiecare individ conştient de dreptul său natural de beneficiar al oricări, tuturor „bogăţiilor” Terrei, drept „îngrădit” doar şi numai de „egalitatea” cu fiecare, oricare alt individ co-social, cu fiecare, oricare altă formă de viaţă terestră.

Valul trezirii sociale a individului OM se manifestă cu tot mai multă forţă. „Zidul” social separator dintre „bogaţi” şi „săraci” se clatină, omenirea îşi revendică libertatea fiinţei fiecărui individ.

Omenire, trezeşte-te! Adevăratul Lider şi adevărata Forţă: TU eşti!

Până când Abundenţa Vieţii în toate formele ei nu va fi eliberată în totalitate, trăim aberant o „sclavie” globală.

Revoluţia Conştiinţei este eliberarea fiecărui indivind din letargia Sclaviei la Viaţa abundenţei depline.

Dragă Omule, trezeşte-te! Acţionează. Tu eşti proprietarul şi stăpânul! Nu îţi mai aservi fiinţa minciunilor şi scopurilor nimănui. Nu mai „vota” pe nimeni! Nu mai „alege” pe nimeni. Nimic nu îţi lipseşte pentru a fi TU, pentru a fi fericit! Fără acordul tău aceşti îmbogăţiţi puternici nu ar mai exista! 

Mesaj din Viitor

 

 

 

 


Deeamaanth

Singura sclavie umana este Ignoranta. Doar Omul eliberat prin Cunoastere si Autocunoastere poate fi Creativ, Implinit si Fericit.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.