Eudergonul - Energia constienta a Vietii

Solar®evolution – Does the Sun have the power to transform Humankind?

In Solar®evolution, world-renowned German biophysicist Dieter Broers makes a compelling case, pointing to a wealth of scientific evidence that shows a remarkable correlation between increases in solar activity and advances in our creative, mental, and spiritual abilities. We are in the midst of a dramatic rise in solar disturbances, which Citește mai mult…

INTERNETUL COSMIC si SISTEMUL DE CONTROL – David Ike

Realitatea, adică Sistemul de Control, operează pe nivele multiple. Noi vedem doar desfășurarea holografică a realității din spectrul de frecvență al luminii vizibile. Orice altceva este oprit minții conștiente, deoarece acest corp-minte al nostru nu-l poate decoda. Dar realitate și existența, în mod clar, nu se sfârșesc la marginile percepției umane. Priviți la celelalte nivele pe care tehnologia le poate percepe, în timp ce mintea noastră conștientă nu poate.

Science Set Free: Rupert Sheldrake at EU 2013

The „scientific worldview” is immensely influential because the sciences have been so successful. Their achievements touch all our lives through technologies and through modern medicine. Our intellectual world has been transformed through an immense expansion of our knowledge, down into the most microscopic particles of matter and out into the vastness of space, with hundreds of billions of galaxies in an ever-expanding universe. (mai mult…)

Build a School in the Cloud – Sugata Mitra

Educational researcher Sugata Mitra is the winner of the 2013 TED Prize. His wish: Build a School in the Cloud, where children can explore and learn from one another:

Educational researcher Sugata Mitra

 

Educational researcher Dr. Sugata Mitra’s “Hole in the Wall” experiments have shown that, in the absence of supervision or formal teaching, children can teach themselves and each other, if they’re motivated by curiosity and peer interest.

(mai mult…)

Ghid practic de evolutie personala prin spiritualitate

Dezvoltarea Personala

La un moment dat stateam de vorba cu doi prieteni. Amandoi antreprenori de succes, insa diferiti prin valorile proprii. Tot vorbind cu ei, mi-am dat seama ca nevoile lor si modul de exprimare a propriei activitati erau extrem de diferite.
Unul dintre ei calcula totul in bani. Vorbea numai de cifra de afaceri, de profit, de proiectele viitoare si cati bani o sa ii iasa. Din start mi-am dat seama ca la el banul era forma absoluta prin care cineva isi exprima valorea. Ba mai mult, daca ii spuneai ca tu castigi mai multi bani ca el, puteai sa il vezi cum devine agresiv, agitat, inferior. Nu reusea sa inteleaga artistii, pentru ca mureau de foame… si ii considera fiinte inferioare, pentru ca nu erau capabile sa castige bani din ceea ce faceau. De multe ori prima intrebare despre un om era “cati bani castiga?”

Celalalt castiga destul de multi bani, insa atentia lui era directionata inspre ceilalti oameni, inspre influenta. Era interesat sa intre in diverse structuri unde sa poata produce o schimbare pentru ceilalti. Calcula valoarea unui om nu in functie de cati bani are, ci in functie de puterea pe care o are asupra celorlalti. Banii la el erau doar un bonus, importanta era propria evolutie, dar si ajutorul pe care il poate oferi celorlalti.

Primul castiga mult mai multi bani ca al doilea, insa cumva mi se parea putin mai involuat, pentru ca singurul limbaj pe care il stia era doar cel al banului in sine. Nu putea sa stea intr-un restaurant fara sa il critice pe patron, pentru lipsa lui de viziune si faptul ca nu se castiga atat de multi bani din zona horeca.

(mai mult…)

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.